Zakelijk

Uitbesteden van tekenwerkzaamheden

Is er vanwege drukte weinig tijd voor het maken van tekeningen? U kunt MOOK inschakelen voor de uitvoering van tekenwerkzaamheden, van schetsontwerp tot werktekeningen. Wij werken digitaal zodat de tekeningen gemakkelijk bijgewerkt kunnen worden. Ook voor het maken van bouwbesluitberekeningen kunt u ons inschakelen. In overleg wordt bepaald of we op projectbasis worden ingehuurd of op basis van een uurtarief aan de slag gaan.

Betrouwbaar en ervaren

Wij zijn een betrouwbare en ervaren partij, met mooie referentieprojecten. MOOK bouwkundig teken & adviesbureau werkte onder andere al voor:

ROC West-Brabant, C5 Architecten, Quadrant Architecten BNA, Bouwbedrijf Zwaluwe, Berende aannemersbedrijf, Van Bragt Bouw aannemingsbedrijf, JOBSE groep, Exceed Real Estate en vele anderen.

Landelijk werkzaam en specialist in regio Breda

Ons kantoor is gevestigd in Breda. Wij hebben veel ervaring in deze regio en regelmatig opdrachten in en rondom Bergen op Zoom, Drimmelen, Made en Oosterhout. Ook voor opdrachten elders in het land kunt u ons inschakelen, onze experts werken landelijk.

Bekijk onze projecten