Particulieren

Persoonlijk advies voor de nieuwbouw of verbouwing van een woning

Heeft u plannen voor een nieuwbouwwoning, aanbouw of verbouwing? Wij kunnen uw bouwtekeningen verzorgen. Ga goed voorbereid aan de slag en laat u adviseren door een specialist. Denk alvast na over de concrete plannen, het beschikbare budget en de planning. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt u ons meer over alle wensen. Wij gaan aan de slag met het maken van een ontwerp. Nadat we deze met u hebben besproken, maken we een technisch ontwerp. Hierbij horen ook de constructieberekeningen- en tekeningen en de bouwbesluitberekeningen.

Na goedkeuring helpen wij u graag bij de selectie van een geschikte aannemer. Wij vragen een aantal aannemers om een prijsopgave te doen. Wanneer een keuze is gemaakt voor een aannemer, kunnen in opdracht van deze partij werktekeningen gemaakt worden.

Vrijblijvende offerte? Klik hier!

Professionele bouwtekeningen

Goede en professionele bouwtekeningen zorgen ervoor dat de (ver)bouw zo snel mogelijk kan starten. De bouwtekeningen moeten voldoen aan het bouwbesluit en passen binnen het bestemmingsplan van uw gemeente. Een goede bouwtekening zorgt ervoor dat u een optimaal beeld krijgt van de bouwplannen. De bouwkundige tekeningen worden op papier aan u verstrekt en, indien gewenst, ook digitaal. Beginnen met bouwen of verbouwen zonder bouwtekeningen is absoluut af te raden. Tijdens de uitvoering is de kans op discussies en onduidelijkheden dan groot.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bouwen en vergunningen

Wij vullen alle formulieren in die nodig zijn voor de omgevingsvergunning. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze worden.  ingediend bij de gemeente. Voor kleinere verbouwingen is soms geen vergunning nodig. U kunt dit nakijken op de website van Omgevingsloket online.

Liever hulp bij dit uitzoekwerk? Wij helpen u graag!

Onze diensten

MOOK bouwkundig teken & adviesbureau realiseert het bouwkundig tekenwerk van voorlopig schetsontwerp tot en met het verzorgen van de benodigde vergunningen voor onder andere:

* Nieuwbouw van woningen en bedrijfsruimtes, winkelpanden, appartementen en zorgcomplexen;
* Aanbouw of uitbreiding van uw woning;
* Bijgebouwen, zoals een garage of schuur;
* Plaatsing van een dakkapel;
* Dakopbouw.

Bekijk onze projecten