Kavel gekocht?

Heeft u recent een kavel gekocht? En wilt u hier een nieuwbouwwoning op laten bouwen? Of een nieuw bedrijfspand? Neem dan nu al contact met ons op!

Niet alleen zijn de levertijden van materialen en de wachttijden bij aannemers momenteel erg lang, ook is er veel advies nodig in deze beginfase van het bouwproces.

Denkt u hierbij aan het tijdig in kaart brengen van de mogelijkheden, het maken van het ontwerp, het aanvragen van vergunningen, beoordelen van de omgeving etc.

MOOK bouwkundig teken&adviesbureau adviseert en ondersteunt u bij elke fase van dit proces!

Dus kavel gekocht? Dan stap 2: MOOK bellen!

Bent u nog op zoek naar een kavel om op te bouwen? Vertel ons in welke plaats u dit graag zou willen realiseren en wij gaan samen met u op zoek!

Bouwkavel van de maand! MOOK bouwkundig teken&adviesbureau zet iedere maand voor u een bijzonder bouwkavel in de spotlights!

De meimaand staat in het teken van “Het Lint”! Prachtig vrij gelegen kavels met uitzicht op weilanden maar toch vlakbij het gezellige en historische centrum van Gorinchem!

Nieuwbouw kavels “Het Lint”

https://www.leuk-makelaars.nl/aanbod/nieuwbouwaanbod/gorinchem/koop/project-31789–/

Kavels van vorige maand:

Heusden: Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg! Heeft u hier een kavel gekocht? Of heeft u zich opgegeven voor de loting? Deze prachtige kavels liggen in een groene omgeving, vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. En is het niet gaaf om te kunnen wonen waar het pretpark het Land van Ooit eerst was….mooie herinneringen! Neem vandaag nog contact op met ons voor de beste bouwtekening en het tijdig aanvragen van alle vergunningen!


Ulicoten:
in de directe omgeving van Breda, Gemeente Baarle Nassau en aan de grens met België treft u dit grensdorp aan. In een prachtig landelijk gelegen buitengebied biedt men diverse kavels aan onder de naam Maaijkant, bouwkavels Den Dries. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Meer weten over deze regio? https://www.baarle-nassau.nl/