Verbouwen of verhuizen?

Altijd een actueel onderwerp. Maar de tijdgeest bepaalt wel vaak het antwoord. Want verhuizen is op de huidige woningmarkt niet de meest eenvoudige optie. Er is inmiddels veel gaande op de woningmarkt, wat weer meer mogelijkheden met zich meebrengt. Maar goed kunnen verkopen is geen garantie voor goed kunnen terugkopen.

Verbouwen dan? Dit kan voor u dé uitkomst zijn maar wellicht zijn de mogelijkheden bij uw woning beperkt, wij kijken graag met u mee naar wat er wel kan!

Maar u wil vooruit! Misschien past uw woning niet langer bij uw behoeften. Het thuiswerken is u wellicht goed bevallen, dus een extra kamer voor een kantoor zou wenselijk zijn. Of misschien is er wel gezinsuitbreiding te verwachten.

Voeg daarom aan de vraag verbouwen of verhuizen eens de optie; bouwkavel kopen toe.

Momenteel wijzigen er veel bestemmingen van gronden waardoor het interessant kan zijn om in de omgeving naar uw keuze een bouwkavel te zoeken en aan te kopen. Wij kunnen u helpen en begeleiden in deze zoektocht. Samen met u en uw budget kunnen we uw droomhuis realiseren. Mook Bouwkundig Teken & Adviesbureau vraagt voor u alle nodige vergunningen aan, maakt het ontwerp, de bouwtekeningen, zorgt voor de constructeur en de benodigde bouwbesluitberekeningen.

Kortom wij verzorgen de complete vergunningsaanvraag van A tot Z voor u.
Wij kunnen u hierna  in contact brengen met betrouwbare vakmensen voor de uitvoering zoals aannemers, technici en andere uitvoerenden.